tirs30jul(jul 30)09:30lør03aug(aug 3)17:00Sommerkursus 30 juli - 3 august, Svendborg09:30 - (august 3) 17:00 Værkstedet Svendborg, Frederiksø 18A 2. sal, 5700 Svendborg

Pris

3000 kr

Tid

tirsdag 30. juli 9:30 - lørdag 3. august 17:00

Sted

Værkstedet Svendborg

Frederiksø 18A 2. sal, 5700 Svendborg

Detaljeret information

 Brænder du efter at lære mosaikkens magi at kende?
– Vil du lære om farver og collager og forvandle dem til mosaik?
Har du har lyst til at eksperimentere med materialer og gøre det i skønt fællesskab med andre?
Så kom på et stemningsfyldt og lærerigt sensommerkursus med mosaikkunstner Birthe Hyldborg og billedkunstner Hanne Raunsmed. Vi laver et laboratorie på værkstedet, hvor vi eksperimenterer med materialer og udtryk.
TID & STED
30 juli – 3 august 2023, kl. 9.00 – 17.00
Kurset foregår på Værkstedet Frederiksø 18 A, øverst, 5700 Svendborg.
Vi kan både arbejde indenfor eller udenfor på havnen – alt afhængig af sommerens vind og vejr.
PRIS
Kr. 3000 pr. person + materialeudgifter. Incl. kaffe/the og let frugt/snack.
ANTAL
Mellem 5 og 12 voksne deltagere.
PROGRAM
Værkstedet er åbnet fra kl. 9.00 – kl.17.00
Kl. 10 er der morgensamling, med morgensang og dagens indspark om mosaikkunst, farvelære, fordybelse og kreativitet. Der vil også være små øvelser for at træne færdighederne. Dagen afrundes kl. 16, men både morgen og aften vil der være tid til at arbejde selvstændigt.
Undervejs på dagene vil der være oplæg, demonstrationer og undervisning. Der kommer små bespænd og øvelser for at udfordre din kreativitet med mosaik som udtryksform.
Du lærer de grundlæggende teknikker og processer, de forskellige materialer og metoder, der kan bruges. Og så kan vi til enhver tid bryde ud og forsøge at gå andre veje.
Undervejs får du råd og vejledning både praktisk og kunstnerisk alt efter dit behov. Vi lærer alle forskelligt, og der er plads til dig om du er nybegynder eller erfaren.
Der bliver tilsendt et detaljeret program 14 dage inden kursusstart.
FORUDSÆTNINGER
Lyst til at lege, lære og udforske er det eneste, du behøver at have med. Du kan deltage, uanset om mosaik er helt nyt for dig, eller du medbringer en kurv fyldt med erfaringer.
MEDBRING
Praktisk tøj og sko du står og går godt i. Handsker, hvis du synes. Drikkedunk, frokost, spisegrej, resten er åbne sanser og godt humør. Der vil undervejs være god kaffe og te på kanden.
Hvis du vil upcycling, og du har særlige ideer til projekter, så husk at tage den brugsgenstand med, der skal have nyt liv. Har du fundet nogle skatte der skal fortælle historier i mosaikkerne så tag også med.
TILMELDING & BETALING
Tilmelding foretages på birthe@mosaikmagi.dk. Depositum på 500 kr. bekræfter tilmelding. Betaling foregår ved mobilepay eller konto. Oplyses ved tilmelding.
AFMELDING
Evt. afmelding kan ske op til 2 uger før kurset, dog refunderes depositum ikke. Derefter refunderes pengene ikke, men du er velkommen til at give din plads til en anden.
Deltagelse sker under ordnede forhold, og er helt på eget ansvar.
Har du spørgsmål eller er mere nysgerrig? Så skriv gerne til birthe@MosaikMagi.dk
Velkommen til nogle dejlige og kreative dage i sommersol.