Leg & Læring. Workshops & Værksted

Leg & Læring.
Workshops & Værksted

Har du lyst til at lære mosaikkens univers at kende, så du selv kan udfolde dine ideer og kreativitet? Når du har lært de grundlæggende teknikker, åbner der sig en verden af spændende udtryk, former og farver.

MosaikMagi tager dig med på rejsen dybt ind i mosaikken. Sammen skal vi udforske og lege med materialerne og udforske de uanede muligheder.

Jeg udbyder året igennem workshops og mosaikkurser, hvor fokus er MosaikMagi til haven og altanen. Vi arbejder primært med materialer, der kan tåle vind og vejr.

Selvfølgelig er der også mulighed for, at du laver MosaikMagi til indendørs brug.

Alle kurser og workshops er også et møde mellem mennesker, hvor du finder fordybelse og oplever nærvær også i samtaler med andre.   

MosaikMagi

KigInd workshop er åben hver onsdag fra september – april kl. 18 – 21.30 på mit værksted:

Atelier 75, Islevhusvej 75, 2700 Brønshøj.

Pr. gang
kr. 350
Klippekort 5 gange
kr. 1500
Klippekort 10 gange
kr. 2500

Priserne er inkl. materialer og brug af alle redskaber.

MosaikMagi afholdes året rundt på værkstedet og overalt i Danmark, bl.a. i Svendborg. Hvor og hvornår, kan du se i kalenderen.

 

 

2 m. høj mosaik skulptur lavet til haven.
Et gammelt havebord bliver upcyclet med mosaik.

Find MosaikMagi her

Find det tidspunkt og det sted i Danmark, der passer dig bedst at komme på kursus / workshop. 

 

Du er en fantastisk underviser og et særligt menneske. Du er eminent til at lære os, hvad der er nødvendigt at lære, og god til at støtte, når noget går galt undervejs. Du ser muligheder og har en spændende måde at videregive mosaikkens historie og din rejse ud i den. Din interesse for og fortællinger om din kreative og kunstneriske rejse inspirerer! Du formår at skabe fortællinger om mange forskellige spændende betragtninger om livet, og de følger naturligt med på kurset”.

Hilma

Kursusdeltager

”Jeg har virkelig nydt Birthes kursus. Hun har mange særlige evner til at se detaljer ud fra kursisternes vinkel, har en unik tålmodighed og vejleder med inspiration og glæde. Samtidig er det dejligt at drøfte nogle af livets store perspektiver med en livsklog kvinde.. Tak for dig, Birthe” 💚

Lisbeth

Kursusdeltager