Leg & Læring. Workshops & Værksted

 Leg & Læring.
Workshops & Værksted

Har du lyst til at lære mosaikkens univers at kende, så du selv kan udfolde dine ideer og kreativitet? Når du har lært de grundlæggende teknikker, åbner der sig en verden af spændende udtryk, former og farver.

MosaikMagi tager dig med på rejsen dybt ind i mosaikken. Sammen skal vi udforske og lege med materialerne og udforske de uanede muligheder.

Jeg udbyder året igennem workshops og mosaikkurser, hvor fokus er MosaikMagi til haven og altanen. Vi arbejder primært med materialer, der kan tåle vind og vejr.

Selvfølgelig er der også mulighed for, at du laver MosaikMagi til indendørs brug. Du kan tage med på rejsen ind i genbrugs vasernes verden.

Alle kurser og workshops er også et møde mellem mennesker, hvor du finder fordybelse og oplever nærvær også i samtaler med andre.  

DropIn

DropIn workshop er åben hver onsdag fra september – juni kl. 9.30-13, kl. 13.30 – 17, kl. 18 – 21.30 i mit studio:

Jernbane Allé 97, baggården, hus 9, 2720 Vanløse

Pr. gang
kr. 350
Klippekort 5 gange
kr. 1650
Klippekort 10 gange
kr. 2750

Priserne er inkl.  basismaterialer og brug af alle redskaber, mens mosaikker er tilkøb.

Du kan læse mere om hvordan DropIn fungerer hvis du kigger i kalenderen.

En mindeværdig stund

Er I en gruppe, der gerne vil have en special oplevelse med hinanden? I skal måske holde polterabend, I er en netværksgruppe, en personalegruppe eller bare veninder, som elsker at gøre noget sammen. Så tilbyder jeg 4 timers workshop, hvor I kan  sammensætte spændende materialer, lære om håndværket og gå hjem med en personlig og unik mosaik. 

Prisen er 400 kr pr person incl materialer. mellem 4 og 12 personer. 

2 m. høj mosaik skulptur lavet til haven.

MosaikMagi for virksomheder

Kan du tænke dig at din virksomhed eller team får en workshop, hvor vi kombinerer faglig dialog og kreativitet? Så er der også mulighed for det. Start med at læse mere om mine tilbud til Virksomheder. 

Børn og unge grupper

Vil I gerne have et projektforløb på jeres institution eller skole, så er der masser af muligheder for at lave et spændende kreativt forløb. Forestil dig udsmykninger på vægge, en sjov skulptur eller eller nye ting i ruderummet. Mosaik kan sagtens være svaret på din forestilling.

Børn og voksne workshop

Sammen med min datter Line afholder vi 4 gang om året workshop, hvor børn sammen med forældre eller bedsteforældre kan komme og lave mosaikker. Helt særligt er juleworkshoppen, hvor der er mulighed for at lave julegaver. Se i kalenderen for aktuelle datoer.

 

Livsfortællinger

Vil du gå på opdagelse i dine livsfortællinger?

Læs mere her

 

Et gammelt havebord bliver upcyclet med mosaik.

Find MosaikMagi her

Find det tidspunkt og det sted i Danmark, der passer dig bedst at komme på kursus / workshop. 

 

Du er en fantastisk underviser og et særligt menneske. Du er eminent til at lære os, hvad der er nødvendigt at lære, og god til at støtte, når noget går galt undervejs. Du ser muligheder og har en spændende måde at videregive mosaikkens historie og din rejse ud i den. Din interesse for og fortællinger om din kreative og kunstneriske rejse inspirerer! Du formår at skabe fortællinger om mange forskellige spændende betragtninger om livet, og de følger naturligt med på kurset”.

Hilma

Kursusdeltager

”Jeg har virkelig nydt Birthes kursus. Hun har mange særlige evner til at se detaljer ud fra kursisternes vinkel, har en unik tålmodighed og vejleder med inspiration og glæde. Samtidig er det dejligt at drøfte nogle af livets store perspektiver med en livsklog kvinde.. Tak for dig, Birthe” 💚

Lisbeth

Kursusdeltager