Til virksomheder

I mere end 25 år har min primære beskæftigelse været organisations- og ledelsesudvikling. Mosaikken og kunsten har dog altid været en del af mig. MosaikMagi trækker på sin årelange erfaring med udvikling af organisationer og menneskekendskab. Jeg ved at fornyelse og forandring kræver en særlig indsats.

I får spændende rammer, nytænkende benspænd og kreative samspil i selskab med MosaikMagi.

Teambuilding
Derfor henvender jeg mig til teams og ledere internt i organisationen for at få en spændende team udviklingsdag. Vi kan sætte fokus på kommunikation, samarbejde og psykologisk tryghed i organisationen.

Læs mere om Teambuildingdag

Er I en stor gruppe, så har jeg mulighed for at arrangere en særlig event på Frederiksø, Svendborg, hvor jeg er har et partnerskab med Svendborg Kommune og adgang til 350 m2 værksted på havnen med udsigt til Ærøfærgen og det gamle skibsværft.

 

Kompetenceløft

Jeg tilbyder faglige kompetenceløft til medarbejdergrupper der arbejder med kreative processer for brugergrupper. Vi kan sætte fokus på mosaikken, craftpsykologi og læringsprocesser.

Kreativ samskabelse

Jeg kan hjælpe jer med at gennemføre et kreativ samskabelsesprojekt, hvor alle bidrager til en udsmykning eller monument i mosaik. Jeg har erfaringer med at afholde workshops i samarbejde med forskellige borgergrupper, børn, unge såvel som ældre.

Læs mere om Kreativ samskabelse

Leje mit studio

Hvis du vil have en absolut unik mødeoplevelse, så er der mulighed for at leje mit lokale.

Leje af studio i Vanløse

Supervision

Jeg tilbyder supervision og sparring til ledere. Min mangeårige kombination af ledelse og kreativitet, giver en unik tilgang til personlig læring. Jeg bruger systemiske og kreative metoder til at åbenbare potentialer, og overkomme mentale barrierer. Livsfortællinger bruges som en tilgang til personlig og faglig udvikling.

 

Kontakt mig

Dette er blot et lille udsnit af den faglige palette. Finder du ikke det du har brug for – så grib røret eller gå til tastaturet – så kan du tage et dyk ned i den faglige og kreative skattekiste.