Om Birthe Hyldborg

Jeg er Mosaikkunstner og Haveentusiast og er den kreative drivkraft i MosaikMagi.

Siden 1997 har jeg arbejdet med kreativitet og kunst i mange forskellige sammenhænge, materialer, former, farver og størrelser. Nysgerrigheden og lysten til eksperimenter har hele vejen været min drivkraft.

MosaikMagi og havekunst fik helt fra starten hurtigt mit hjerte til slå hurtigere. Installationskunst med f.eks. ure, vatpinde og hårnåle eller klipklapper lavet som fortællinger i naturen har igennem tiden også fået min puls op og glæde frem.

Maleri på store lærreder, skulptur med motorsav eller ler har jeg fint kunne forene med mine andre kompetencer som underviser og facilitator indenfor kommunikation, ledelse og organisationsudvikling. Se evt. min profil på LinkedIn. 

Jeg er særlig god til at lære fra mig, inspirere og begejstre, og går gerne forrest i opdagelsen af nye muligheder og materialesammensætninger. Mine kursister begejstres igennem min begejstring for læringsprocessen, fordybelsen og fortroligheden med materialerne.

De seneste år, har jeg især dygtiggjort mig i at bringe mosaikkunsten ud i havens rum bl.a. i arbejdet med Den Helende Have og Kolonihavedrømme.

Hvis du vil vide mere, kan det være det står på forsiden af MosaikMagi.

Ellers er du velkommen til at kontakte mig og spørge.