MosaikMagi i haven

Mosaik- og havekunst har mange udtryk


Mosaik er hot
og har mange udtryk. Det er et utroligt smukt håndværk, og mosaik passer fantastisk godt ind i den moderne have. I have og blomsterdesign er der i disse år fokus på at bringe kunst og unika ind som et forfriskende islæt. Det er en leg med at sammensætte materialer. MosaikMagi bidrager til en farverig have- og blomsterglæde. 

En smuk have er en have, der har et personligt præg. Den afspejler, hvem du er som ejer, og den viser, at det er dig, der passer den.

Spørgsmålet er: Hvad vil du udtrykke med din have?

En have bliver smukkere af små overraskelser og blikfang. Kunst giver et personligt snit; det fortæller en historie og skaber glæde. Kunst i haverummet har både mennesker og have stor nytte af. 

Søger du et unikt udtryk til din have?

MosaikMagi skaber kunst til alle haver og uderum – hos private, i virksomheder, på læreanstalter, i organisationer osv.

Jeg har deltaget i haveevents rundt i landet. Eksempelvis:

  • Tivoli
  • Tivoli Friheden
  • Copenhagen Garden
  • Johnny Haugaard, blomsterfestival

Du kan møde mig i sommerlandet. Se kalender for aktuelle udstillinger. DU er velkommen til at kontakte mig om en dialog om mosaik.

 

 

Kunst gør haven unik. Giv den MosaikMagi. 

Haverum

  • Måske mangler dit haverum et særligt møbel?
  • Har du en trappe, der skal dekoreres, eller et bord, der skal være et øjenfang? Ønsker du en særlig vægdekoration?
  • Måske dit firmalogo?

Jeg tilbyder hjælp og inspiration til at skabe kunst, kreative genbrugsløsninger og unikke udtryk til din have. Pris fastsættes i forhold til opgavens format og ide.

 

Soltegn
Soltegnet er et af MosaikMagi tilbagevendende haveudsmykninger. De kommer i mange variationer. En ting er ganske sikkert de skaber altid haveglæde.

 

Vandkunst

En vandkunst gør haven levende. Det rislende vand giver en beroligende lyd, og vand i haven tiltrækker et større dyreliv.

Du kan købe færdig vandkunst, der er klar til montering i haven. Eller du kan være med til at vælge et design, der passer lige til dig og din have. Pris fra kr. 5.000 kr. afhængig af format og udformning.

Haveskulptur
Skulpturer kan bestilles og udformes til den konkrete placering. Små rum skal have små kunstneriske indslag, mens større rum kræver et større perspektiv og derved en større skulptur. Det er vigtigt at forene udtryk, formål og den konkrete placering, så får du en god helhedsløsning. Pris fra 10.000 kr. afhængig af størrelse.

Trædefliser
En smuk trædeflise vækker opsigt. Den kan fortælle en historie, som knytter sig til dig og din have. Den kan være et minde, en særlig fortælling, et yndlingsmotiv, et logo eller et symbol. Måske har du et konkret ønske, som du mangler hjælp til at få finpudset, så det udtrykker det, det skal?

Prisen for en specialdesignet trædeflise er fra 2.500 kr.

Solfanger
En solfanger er en lille uro til at hænge i træernes grene, så den kan fange solens stråler og dreje sig for vinden.

Dahliaskål og vaser
Dahliaskålen er en lille fin skål til en flydende blomst eller en lille dekoration . Vaserne er udsmykning i sig selv men er også en container for blomsternes egne vitale skønhed.

 

Jeg overvejer noget MosaikMagi til haven og vil gerne i kontakt med dig.