tors07mar10:00tors16:00Livsfortællinger, Prototype, Svendborg10:00 - 16:00 Frederiksø Svendborg, Frederiksø 18A 2. sal, 5700 Svendborg

Pris

100 kr

Tid

torsdag 7. marts 10:00 - torsdag 7. marts 16:00

Sted

Frederiksø Svendborg

Frederiksø 18A 2. sal, 5700 Svendborg

Detaljeret information

Livsfortællinger handler om at fortælle sin livshistorie. I fortællingen reflekterer man over sit liv og forsøger at skabe mening og sammenhæng i tidligere begivenheder. Det kan bidrage til en større forståelse af, hvordan fremtiden skal være. Vi ser livet som en kompasnål, hvor man hele tiden navigerer sin retning i forhold til, hvor du kommer fra, hvor du er lige nu, og hvor du gerne vil hen.

Der er forskellige måder at arbejde med livsfortællinger. Vi vælger at gøre det i en gruppe, sådan at vi samtidig danner et fællesskab og med et kreativt twist, det vil ligeledes være muligt at arbejde med fortællingerne på værkstedet efterfølgende.

På denne dag laver vi en prototype. Og hvad betyder det? Jo, det betyder at vi afprøver forskellige metoder, og du indgår dels som deltager, men du giver også værdifulde refleksioner og feedback videre til os – så vi får en rettesnor for hvordan det hele virker. Det bliver vores ledetråd til den videre udvikling af Livsfortællinger.

Inden vi ses må du gerne varme op med at reflektere over et eller flere spørgsmål:

Hvad er din største frygt?

Hvad spiste ud altid som barn?

Hvad er dit kendetegn?

Hvilke fællesskaber har haft betydning for dig?

Hvad elsker du at gøre?

 

Du betaler med din oplevelse og feedback, men vi vil gerne have lidt til kaffe og materialer:

Pris 100, – , som betales på selve dagen.

Tilmelding til 40372255 eller legendelivsklog@mail.dk

Vi kan allerede nu fortælle, at vi har valgt, at vi skal arbejde med collage og mosaik. Det har vi valgt, fordi begge teknikker giver god mulighed for at sætte brudstykker af livet sammen på nye måder. Desuden er vi inspireret af livets cyklus – og årstidernes rytme. Vi tror også på, at vi skal aktivere sanserne på alle tænkelige måder, fordi det er gennem sanserne at vi dels vækker eringer og dels måder impulsen til den fremtidige bevægelse.

Vores håb er, at vi inspirerer hinanden, sådan at vi udvikler et godt forløb med fokus på kreativitet, fordybelse og deling af livsfortællinger i et fællesskab og med sig selv.

Målgruppen er primært 40+