lør02mar(mar 2)09:30søn03(mar 3)16:00FULD BOOKET Kursus 2-3 marts09:30 - 16:00 (3) Studio Vanløse, Jernbane Allé 97, baggård, hus 9, 2720 Vanløse

Pris

1500 kr.

Tid

lørdag 2. marts 9:30 - søndag 3. marts 16:00

Sted

Studio Vanløse

Jernbane Allé 97, baggård, hus 9, 2720 Vanløse

Detaljeret information

Brænder du efter at afprøve mosaikkens magi?
– Kalder dine hænder og øjne på at udforske materialernes muligheder?
– Drømmer du om, at din blomsterverden skal have nye horisonter?

– Vil du lave en vase med farvestrålende mosaik?

Ja så er du landet det helt rigtige sted. Kom på et intensivt og lærerigt mosaikkursus med mosaikkunstner & haveentusiast Birthe Hyldborg den 2 – 3 marts 2024.

TID & STED
2 – 3 marts 2024, kl. 9.30 – 16.00
Kurset foregår MosaikMagi studio, Jernbane Allé 97, baggården, 2720 Vanløse

PRIS
1600 kr. pr. person incl. materialer og morgenbrød, let frokost, kaffe/the adlibitum. Oplys gerne hvis du har særlige kost-ønsker. Prisen er incl moms. Faktura fremsendes. Send gerne oplysninger til Birthe@mosaikmagi.dk

ANTAL
Min. 6-8 personer

FORUDSÆTNINGER
Lyst til at lege, lære og udforske er det eneste, du behøver at have med. Du kan deltage, uanset om mosaik er helt nyt for dig, eller du medbringer en kurv fyldt med erfaringer. Alle bliver mødt i deres behov og ønsker.

Når du har afprøvet og lært de grundlæggende greb – så åbner en verden af muligheder sig med mosaik. Vi kommer særligt til at fokusere på porcelæn og genbrug, men lad mig gerne vide om du har noget særligt i tankerne.

INDHOLD
Efter lidt morgenkaffe, introducerer Birthe i mosaikkens magi, viser de grundlæggende teknikker og processer og fortæller om de forskellige materialer og metoder, der kan bruges.

Birthe har eksempler med på hvordan du kan bruge forskellige materialer og lege med at kombinere dem og skabe righoldige udtryk.

Birthe råder og vejleder både praktisk og kunstnerisk begge dage. Du får om søndagen en materialeliste, så du selv kan fortsætte arbejdet efter kurset.

Har du særlige ønsker eller spørgsmål, så skriv eller ring gerne inden, så vi er sikre på du får det bedste ud af weekenden.

MEDBRING
Praktisk tøj og sko du står og går godt i, måske et forklæde, åbne sanser og godt humør. Hvis du vil upcycling, så kan det være du allerede har noget med historie eller særligt værdi.Tag det med, så kan det være vi får givet det nyt liv.

TILMELDING & BETALING

Tilmelding foretages på birthe@mosaikmagi.dk. Depositum på 300 kr. bekræfter tilmelding; betales på mobilepay 29 84 58 80. Kan også betales på konto: reg 2355 konto 6298753845, Nordea. Resten af beløbet på 1200 kr betales 14 dage inden kurset.

AFMELDING
Evt. afmelding kan ske op til 14 dage før kurset.

Deltagelse sker under ordnede forhold, og er helt på eget ansvar.
Har du spørgsmål eller er mere nysgerrig? Så skriv gerne til birthe@mosaikmagi.dk

Du kan se fotos og hente inspiration fra Birthes kolonihave og hendes tidligere kurser på www.mosaikmagi.dk, Instagram eller Facebook.